Eredményhirdetés – 2018. tavaszi pályázat

Megjelent: 2018. június 23. Kategória: Egyéb

A legutóbbi MeseLes gyermekirodalmi pályázat zárszava következik mégpedig nem más, mint a nyeremények és a nyertesek kihirdetése.

A szebbnél szebb kézműves termékeket a nyertes mesék és versek alatt is megcsodálhatjátok majd. A megjelenések folyamatosan történnek. Kövessétek az oldalt, olvasgassatok minél többet!

… és akkor a lista:

Németh Nóra Göngyékszer szettet (karkötő, nyaklánc, fülbevaló) nyert 10.000 forint értékben: Illés Adrienn és Ocsenás Gábor: Gizi és Guzi meg a vers (mese)

Németh Nóra Göngyékszer szettet (karkötő, nyaklánc, fülbevaló) nyert 10.000 forint értékben: Pap-Tuka Boglárka: Vihar előtt, vihar után (vers)

Bird Táska szettet nyert 10.000 forint értékben: Sarkady Emília: Cserfes Rézi (mese)

CzéróArt  Horgolt figuracsomagot nyert 10.000 forint értékben: Sarkady Emília: Csak egy gomb (mese)

GitaMOM Babzsák, csepphinta utalványt nyert 10.000 forint értékben: Gulya István: Az unatkozó papucs (mese)

Tündula Mézeskalács mesedobozt nyertt 10.000 forint értékben: Cs. Pál Orsi: A bugyorsárkány és a káposzta (mese)

Alita kreatív műhely kézműves ajándékszettet (asztali óra, jade karkötő, szív alakú idézetes tábla) nyert 10.000 forint értékben: Péter Tímea: Fülöpke az óvodában (mese)

FonLak kézműves fonott tárolót nyert 10.000 forint értékben: Deák Virág: Mese a táncoló hattyúról (mese)

A Mahónikashopban levásárolható 7500 forintos utalványt nyert: Balázs Szabolcs: Forgalmi vizsga (mese)

Nyúl a kalapból kézműves fürdőcsomagot (szappan és fürdőbomba) nyert 3000 forint értékben: Róth Katalin: Téli sportok (vers)

 

A különdíjak pedig:

Mirtusz – Szívderítő Alkotások varrt vagy horgolt technikával elkészíti az alábbi pályázat szereplőit: Szabados Péter: Bárány Berci kalandjai – Bárány Berci születése (vers); Berecz Ágnes Gabriella: Az aranymasni (mese); Deák Virág: A fekete csillag (mese)

Tündérrózsa Kézműves Műhely tűnemezelt technikával elkészíti az alábbi pályázat szereplőit: Bódai Soós Judit: Andris és Asztra (mese)

 

A nyerteseknek gratulálok!