Hogyan használjam?

Íme néhány ötlet, amelyekkel hatékonyan tudod használni a MeseLes olvasgatót:

Válassz olvasnivalót a címkék alapján! Ha elkezded felsorolni a gyermeknek őket, biztosan hamar lecsap valamelyikre, és máris nem kérdés, mit olvass.

Keresd meg a kedvenc íródat a szerzők listájában, így könnyedén megtalálod az oldalra feltöltött összes írását.

Sorsoltass véletlenszerű olvasnivalót az oldallal! A mese-sorsoló egy mesét és két verset fog nektek választani, ami egy háromfogásos vacsorához hasonló élményt ad majd a gyermekednek lefekvés előtt. Garantáltan szeretni fogjátok, mi is ezt használjuk a legtöbbször.

Használd az ajánlót. A megnyitott szöveg alatt 7 javaslatot kapsz, amelyekből szabadon választhatsz te vagy a gyermek. Én általában felolvasom belőle azokat, amelyek már régebben voltak, és rendszerint a végére sem érek, és be

Használd a szabadszavas keresőt! Az oldal tetején találod. Ha például beírod, hogy pipacs, akkor máris kapsz egy listát a pipacsot tartalmazó versekről és mesékről. De kereshetsz címre vagy szerzőre is, a kedvenceiteket a legkönnyebb így elérni.

Böngészd a teljes tartalomjegyzéket ezen az oldalon.

A korábbi pályázatok nyertes írásait külön megtalálod ezen az oldalon.

Kövesd a MeseLes olvasgatót a Facebookon! Itt mindig értesülsz majd a friss tartalomról, és rendszeresen találsz ajánlatokat az időjáráshoz, évszakhoz, jeles napokhoz illően is.

Van bármilyen javaslatod az oldal fejlesztésével kapcsolatban? Írd meg a mese@meseles.hu e-mail címre!